Lemarc

Det finns två sorters människor här i världen
Dem som får stjärnhimlen när dem begär den
Och som med självklarhet, tar för sig var dag
Så finns det dem som får slåss för varje andetag
Å, lille konstnär, din känsliga själ
Du vill få världen att skratta, men den har dig ihjäl
Ett spel med märkta kort, ett spel du aldrig kan vinna
Och denna sällsamma längtan, är allt du ska finna

Han säger, du och jag, vi är av samma sort
Var vi än är, längtar vi alltid bort
Om livet är älven som löper så bred,
då är du och jag drivved, du och jag vi är drivvedLyssnar på Peter Lemarc och saknar pappsen.

Jag är kär............ i min nya väska! (den beiga). Gillar den svarta väldigt mycket också, men den går man inte ut med. Det är min sminkväska från MUS. Och ja, man behöver en så stor sminkväska.


snyggfan.Efter att ha sett denna bild från Köpenhamn ocensurerad så förstår jag att det får bli lugnt ett tag nu.
Åtminstone över påsken. Men helgen efter.... favorit i repris?

Ska försöka sova nu, förhoppningsvis drömma söta drömmar. Kanske om en viss herre men helst inte.
Finns verkligen ingen mening med det.

SMACK!
AllureKarina luktar så jävla gott. Jag måste ha parfymen!

Tavel-köp


Visst är han fin.

Vill ha nycklarna till min nya lägenhete nu nu nu!
Men den som väntar på något gott, ja ni vet....


Jaha.. så att...

you build me up
You break me down
My heart, it pounds
Yeah, you got me


Så glad.

Stupidstupid.

Jag är nu officiellt dum i huvet.
Men det gör inget. Kul har jag ju!


Jordens tröttaste Mathilda.

Kan man bli mer sliten? Tror knappast det. Köpenhamn tog verkligen på krafterna.

Skönt med lite påsk-semester snart, få vila upp sig riktigt ordentligt i marklunda med släkt och familj. Lillasyster var så söt idag "Tilda vetu Hanna har klätt julgranen med riiiiiset". Ja, hon menade självklart att hon klätt påskriset. Men det är inte lätt när man är tre år. Sötunge!

Nu ska slänga mig i ett bad och stanna där hur länge som helst. 
 


G-boy this one is for you.

Köpenhamn

Det var crazy igår. Ångrar inte en sekund att jag följde med, trots att jag var sjukt sliten. Kan tyvärr inte dela med mig av allt som hänt för då får jag stryk.

Det lär bli en repris snart. Kanske redan nästa helg? Det ryktas om det.Lite rumsrena bilder från gårdagen. Som ni ser hade inte Mathilda fixat rätt inställningar på kameran.
Bra jobbat!

Över bron.

Flyr landet tillsammans med G-boy, Johan och Sofie.
Johan har lovat mig många hetrokillar men jag har ett förbud, får inte vila ögonen på snaggade/rakade män med tatueringar. Lika bra känns det som.


Kanske dags att göra sig iordning nu om man ska träffa sin blivande man ikväll. G-boy har sagt att han agerar tolk tills jag lärt mig språket. Det tackar vi för hjärtat!


Gårdagen var föresten bara sick. Trevlig med sick. Träffade många människor som jag inte alls hade lust att se.
Men det var kul att springa in i Ex-kexet och bästa N som jag inte sett på evigheters evigheter. Vågar inte ens nämna hans namn i bloggen. Flickvänner är farliga! Hua.

Tar med mig kameran ikväll!

KÄRLEK


Alltså. Jag vet inte.

Vårkänslor

Ett två tre fyra par nya solbrillor.
Tre stycken som jag kan sitta/trampa sönder och tappa bort utan att gråta några större floder. Ett par som jag funderar på att endast sitta hemma och beundra. Fin fint!

Stannade kvar efter jobb och hängde på terassen med G och Millan. Härligt att känna solen steka lite mot ansiktet igen (för det behövs vill jag lova). Snackade skit och vek mig av skratt. Käkarna värker ännu.

Kom hem för inte så länge sedan. Jag och bästa Nett har varit ute och käkat god middag. Vi diskuterade livet, allt mellan himmel och jord. Kom vi fram till något vettigt? gör vi någonsin det? Mja.

Tog en lång promenad hem. Verkligen en vacker vårkväll men jag önskar att jag kunde njuta mer. För mycket tankar som snurrar och stör just nu. För mycket känslor som jag inte kan sätta ord på. Puh. Men jag är övertygad om att helgen kommer bli underbar på alla sätt och vis. Har en bra magkänsla.

Nu är det sängdags.

Sov gott !Inte nutid.
Vilseledande uppgifter.

Enligt mitt horoskop skulle jag (väduren) få en romantisk start på veckan. Men tji fick jag! Ska reklamera tidnings-fanskapet. Romantiskt my ass. Vart är min man, mina 50 röda rosor och intima umgänge? Inte här, verkligen inte här.  

Äh, skämt åtsido. Klarar mig fint utan! Jag är bara lite extra kram-sjuk ikväll.

Önskar att jag var hemma i Västerås hos familjen. Känner stort behov av mamma och syskon kärlek! Hanna blir tre snart. Det är helt galet. Min fina lilla-lilla-lillasyster. Finns inget jag önskar hellre i födelsedagspresent än att dem kommer ner nästa vecka. Fyller nämligen 21 på påskafton. Det känns gammalt. Så ska det väl inte vara? Hade gärna gått tillbaka ett par år i tiden. Av flera olika anledningar. Puh!

Har föresten förstått att min blogg ser helt sjuk ut från vissa datorer. Får styra upp det snart. Dock inte prio ett ikväll eftersom jag är trött som ett as.

G, om du läser detta (klart du gör) så är du världsbäst. Finaste vännen i världen som förtjänar endast det bästa.
Snart ska vi ut på äventyr igen (13:e dec-style). Det kommer bli bra!Lillebror Totte och Jag. Saknar ihjäl mig!Börja om från början...

.........Börja om på nytt!


Detta skall alltså föreställa min nya blogg. Lämnar den gamla, mindre bra skiten bakom mig. Funderar på att radera inläggen men så tänker jag att kanske, kanske kanske finner jag det på något sätt givande i framtiden att gå tillbaka och minnas 2007-2009 i bilder och ord. Visa mina icke ännu existerande barn vad mamma gjorde som ung? Hah, nej. Tror knappast det.

Men det här känns ju förträffligt, att ha någonstans att dampa av sig igen. För är det något det finns gott om så är det just precis det, damp. Damp light, damp medium och damp deluxe.

Jag är upp och ner, ner och upp.
Ena dagen över-seriös blogg, andra dagen not so much (not at all).

Skriver för mig själv, för att jag inbillar mig att det gör mig gott. Kanske det, kanske inte.

Det kvittar egentligen.

GodnattRSS 2.0