Long time no see....

Jag är kass med bloggen just nu. Det blir lätt så den här tiden av året.

Jaha vad har hänt det senaste dagarna..pff...orkar inte.... vi tar det kort!

Fredag - Karatefylla, träslöjdslärare (sug på den ni, och lena skratta lite tack), fina kollegor och påhittade gatunamn.

Lördag - Akut soffläge med geten, absolut inga fysiska aktiviteter någonstans.

Söndag - Promenad, promenad, promenad, fira morsdag, fika med släkten, middag hos Nikolaj, Caroline och Tilde. Efter det hem och akut soffläge igen tillsammans med Erik. Såg en väldans bra film och gottade oss.

Måndag - Semester minsann! Thai-lunch och sedan satt vi på min gård och töntade oss. Han med sin nya kamera och jag med min dator.


Imorgon ska jag ut med min finasta Maria. Det var år och evigheter, till och med en bebis senare (tjo nej, inte min), sedan vi var ute tillsammans sist.Fina Maria. Och min fagra arm!


Dinner.

Idag ska jag minsann laga lite middag till mig och den där Erik. Sen ska vi kolla på film (gissar att vi inte kommer att vara överens i valet och jag planerar att vinna) och dricka vin. Hur trevligt som helst!

Imorgon blir det minst lika mycket vin till, och pyssel tillsammans med Get-Lena och Marie.
En mysig bild på mamsen och lillasyster som jag saknar väldans mycket ♥
Har inte alls med ovanstående text att göra. Men iaf.


Länge sedan!Hah. Solbrillorna? Men fan vad jag saknar den där tröjan.


KUNGÄLV......

.......HERE WE COME!

Nu är stugan bokad. Det skall paddlas kanot så det står härliga till i sommar!

Jag och min fru. Så fint så!


En två tre...

... fyra glas vin för att fira Saade!Du skall finna Kristus

Imorse när jag powerwalkade innan jobbet hoppade det fram en gammal gubbe från ingenstans och stirrade mig rakt in i ögonen. Sedan tryckte han upp en bild på Jesus i ansiktet på mig och sa med hög ton...

 "DU SKALL FINNA KRISTUS".


Jag blev skiträdd och ville kissa på mig lite.

Tänkte bara berätta det.

Får man verkligen göra så innan klockan sju på morgonen? Jag tycker faktiskt inte att det är okej.


POPULAR

IIIH! Ikväll smäller det (på ett bra sätt hoppas vi schlager-nördar). Eurovisionkväll hos mig med tjejerna = ♥En vanlig dag....

....fast trevligare!

Solen skiner och jag ska möta upp "pälsmoster" för en långpromenad efter jobbet. Sedan går vi hem till henne och käkar middag, och jag stannar över natten. Mysigt! Det var länge sedan sist.

Pälsmoster, Tilde och Loppan! ♥


Familj
En bra dag.

Kan man vara annat än glad när solen steker som den gjort idag? I think not. 

Promenerade i kungsparken med Lena på lunchen. Vi matade änderna med mozzarella paj och bestämde oss för att hyra en stuga utanför Göteborg i sommar. Fan vad vi ska glassa och lata oss på bryggan med tjusiga drinkar och solhattar. Ih! Det fick gärna bli semster nu. Helst igår! Längtar något galet! Men vi är sådana pensionärer. Ska paddla kanot, plocka svamp och cykla som aldrig förr.

Lite sur är jag fortfarande för att frugan vägrade dra till Mensträsk (jo det heter faktisk så), åka linbana, käka ren och bo i kåta. Kunde ju blivit någonting alldeles, alldeles jätte fint.

Vi går vidare.....


Är kanske sämst i världen på att blogga nu och det är baskemig vårens fel. Man sitter gärna inte inne framför och ruttnar bort såhär års.

Nej vin och mysiga grillkvällar är mer min kopp te.
Waddap

Mina fötter värker och ögonen är trötta.

Har gjort det stora misstaget att promenera varje dagi ballerinaskor (stegtävling på jobbet) och det ångrar jag bittert. FAN va ont det gör.

Ikväll drar jag till gymmet istället och omvandlar det till steg.

Gårdagen var hur trevlig som helst. Var på shoppingtur med Lena efter jobb och sen kom Erik på besök med Thaimat och vin. Gottis!

Ikväll efter träningen blir det akut soffläge och förhoppningsvis sängen innan klockan tolv.Maria och jag ♥ goodtimes


Long time.....

....no see!


Som jag njöt när jag var hemma i Västerås. Ni förstår inte vilken lycka! Äntligen tillräckligt (okej, nej, det blir aldrig tillräckligt) mycket tid med familjen.

Åkte till Dalarna och hälsade på pappa och farmor ett par dagar också. Lattjade lite i Peters studio och blev med tatuering minsann! Bild kommer i ett annat inlägg. Lovar!

Valborg spenderades tillsammans med Lisa, Empa, Lena, Bea och min nyfunna vän Erik.

Vi hade långa,många och djupa diskutioner om precis allt man inte ska prata om på fyllan.

Tog ett gemensamt beslut att vi inte skulle äta mat, för att vi inte orkade grilla (vafan?) och fjortisfyllan var ett faktum! Jag kan berätta utan att nämna några namn att några la pizzor och att någon kom hem i häktesbrallor (eller var det tröja?). Hmf.

Själv lyckades jag bara bli lite inlåst på en kyrkogård. Tack och lov inte ensam!

Nu ska jag snart kila hemåt till mina kära rörmkokare.


RSS 2.0