Lets go GERONIMO!

God fortsättning kära vänner! Imorgon packar jag, frugan, Gustav, Marie och Carl-otto in oss i bilen och drar till Göteborg där vi ska fira in det nya året hemma hos våra fina politiker. Gustavs systempåsar ser extremt frestande ut här och jag gissar att Carl-ottons och Niklas trerätters inte heller smakar apa. Vi får dock se hur det blir men den där obligatoriska nyårskyssen vid tolvslaget. Jag tänker faktiskt inte hångla med frugan hur gifta vi än är. Får lägga ut någon slags hångelannons på Facebook och hoppas på napp!

Palla vara seriös. Pff.


Sunshine

Jag är så lycklig nu så det går inte att beskriva med ord. Pirrar i hela kroppen och jag kan knappt somna. Otroligt mycket roligt att se fram emot och.. ja... livet leker! Imorgon är det julfest med jobbet och bäst av allt - Little soff-baby ska med! hurra hurra! Gissar att en viss Mathilda, Karolina, Lena och Miso kommer stappla hem sist av alla.

Sniff!

Want it! Need it! Burberrys BODY! Men man kanske ska köpa sig galet mycket möbler istället? Suck.

Hm.


Äntligen EL!

(hoppas jag!) Shit vad det har strulat. Nu orkar jag faktiskt inte mer. Girl needs plattning av håret herregud. Sitter och väntar på att mamma ska ringa och säga att hon har bokat biljetter ner till Malmö. Det är inte samma sak utan närmaste familjen på julfesten även om resten av släkten är världsbäst också.

Jag är flyttad!

Flyttad som fan är jag. Det gick bra igår och jag är SÅ tacksam för all hjälp. Kärlek! Ikväll ska jag pilla upp det sista ur kartongerna och kassarna och sedan försöka lägga mig i tid. Berlin och flytt alltså. Herregud man är inte arton längre! Längtar tills färgen kommer upp på väggarna. Då kommer jag trivas ÄNNU bättre! Det känns verkligen hemma redan. Tokbra!

Känner mig något äcklad....

... och endast äcklad faktiskt. Man ska alltid lita på magkänslan. ALLTID! Men nu glömmer vi det. Jag är sjukt pepp för flytten imorgon! Lite trött efter en långhelg i Berlin bara. Men det reder sig förhoppningsvis. Pust suck stön! Sen har vi hela två julfester att se fram emot i veckan. Jobbet på fredag och min alldeles tokfantastiska släkt på lördag. Nu ska jag packa det sista!

RSS 2.0