Så mycket bättre - när vi är tillsammans!

Livet samarbetar inte med mig idag, men jag är säker på att det blir bättre ikväll när jag ska ha tokmys hemma hos mig tillsammans med Calle, Emilia och Geten. Imorgon 16:40 rullar vi från Stortorget mot Berlin och en fågel viskade i mitt öra att det är karaokenight på hotellet när vi kommer fram. Tvek om dem har någon Carola men det ska nog bli bra ändå det här. På måndag flyttar jag och det känns helt fantastiskt. Vill bara bli klar med allt så jag kan återgå till mitt vanliga trevliga jag igen. Kärlek!

Precis så!


Nedräkning!

Två dagar kvar till Berlin med bästa Callen och Lenan (gör ett litet glädjeskutt i kontorsstolen!). Vi ska göra kaos på julmarknaderna och alla barnförbjudna mässor. NEJ! Skämt åtsido...... (harkel host!) Mamma om du läser detta så ska vi uppleva kultur, musik, unika museer och fascineras av viktiga historiska händelser. Samt vara tillbaka på hotellet innan klockan nio varje kväll.

Bildbomb. Som fan.


Note to myself:

* Stäng av mobilen efter mer än tre glas vin ditt dumma fanskap. * Häng fast tavlorna bättre på väggen om du tänker ha en tequilapåverkad Lena hemma. * Gå aldrig till Deep igen. Inte ens om din bästis fyller tjugofem. * Ta på dig dina nya snygga (HELA!)guldskor när du går ut. Inte ett par gamla trasiga (?). Idioti!

Bahpumba..

Såhär såg jag ut igår. Hur jag ser ut idag vil ni faktiskt inte veta.

Nattgäst!

Miso sover här inatt eftersom en mus bestämde sig för att gå och dö bakom ventilationssystemet i hennes bil. Stackars gamla Helge (bilen!) han har fått vara med om mycket han. Nu är musen upphittad och bilen är i tjugoelvatusen bitar. Ganska kul tycker jag då det inte hör till vanligheterna att fröken Sellem stannar över! Nu har vi käkat god middag och ska titta på Drömmen om ett barn på TV3.

Godmorgon torsdag!

Precis lagom trött idag.... Blev bjuden på middag och vin hos Herr P igår. Väldigt trevligt och helt klart värt lite fler gäspningar idag. Och hipphurra för idag är det bara två dagar kvar till Lenas tjugofemårsbaluns hemma hos mig. Så himla kul! Funderar på att go bananas och klä mig i paljetter från topp till tå. Eller så är jag mitt gamla tråkiga jag och kör svart klänning. Jupp.

Bra skit!


Inom det närmsta.

‎4 dagar kvar till Lenas tjugofemårsbaluns, 9 dagar till Berlin, 13 dagar till flytt, 17 dagar till julfest med jobb, 18 dagar till julfest med släkten. Galet mycket skoj på galet kort tid! Och snart är det jul ♥ TOKMYS!

Oro

Önskar inget hellre än att jag kunde trolla mig hem till Västerås och krama på min fina mamma. Säga att allting blir bra. Jag hatar så innerligt mycket att bo sextio mil ifrån min familj, speciellt när någonting händer och jag vet att dem behöver mig. Lika mycket som jag behöver dem såklart! Och nu sitter jag här och förbannar mig själv igen. För hur kan jag välja att alltid vara en evighet bort? Anyways. Ta hand om varandra!

Lönt?

Jag borde börja twittra istället. Skriver rekordkorta inlägg om ingenting viktigt alls! Att folk ens går in här fortfarande... Jaja. Ni får en egobild från Vässan (iförd nya favorit myströjan!)


Ett stycke eventuell julfestklänning.

Jodåsåatt.. kanske! har ett par andra att välja mellan nu. Ilandsproblem YES!

Oj oj...

Seriöst. Ge mig lite mindre att göra i slutet av november och hela december tack! Jag kommer sova hela januari.

Makkapakka

Testing testing! Blogg från mobilen. Nyduschad och tröttast i världen!


Jag är med lägenhet!

Woho!

I December flyttar jag till friisgatan. Inte alls missnöjd!


Var ute med Johanna och Simon igår och firade.

Jag ser riktigt sliten ut idag och jajo det är fett befogat!

Simon visade den ljuvligaste bilden jag någonsin sett. Typ. Kanske ska fråga honom om jag kan få den skickad och lägga upp i bloggen. Tycker du inte Johanna?


Danskar

Alltså jag är inne i en sådan period just nu då jag tycker att danska är det sexigaste som finns. Rauuhr! Får tjata över frugan till Köpenhamn snart.

Rasmus Seebach - En skygge af dig selv

Fint!


Over and out.

Helt galet slut efter dessa två peak-panik dagar på kontoret. Gymmet med Johanna ikväll gjorde ju knappasst saken bättre, men skönt ändå! Puha.

Ser verkligen fram emot visningen imorgon. Lägenheten ligger ett stenkast från Triangeln. Håll alla tummar!

Godnatt säger tjejen i alldeles för stor prickig pyjamas!


Jodåsåatt.


Imorgon ska jag på lägenhetsvisning. Spännande!

Verkar som att det kan bli flytt tidigare än tänkt. Roligt men stress stress stress.



Snart säger vi hejdå till st knutsväg!


Mm.


A!

Vill karatesparkas lite.

Nu ska den här damen försöka sova och bli klokare tills imorgon.


Urk.

Sitter på kontoret och mår skit rent ut sagt. Vill hem och gräva ner mig under ett täcke, kolla på dålig tv och sova i två dygn. Minst.



Söndagsmys.

Precis hoppat ur duschen och luktar det godaste godiset (tack LUSH!). Var och tränade med Lenis innan och vi var ungefär lika opepp båda två. Men det gick bra ändå! Nu vill jag bara mysa till en bra film och somna tidigt.


Inte uppe med tuppen.

Har inte ens klivit upp än. Galet trött och sovit skitdåligt inatt.

Nu ska jag titta på Fråga olle domumentärer med Lenis och sedan svettas som en gris på gymmet. Fint!


NEW IN



Och gillar! Bara yttepytte lite skeptisk till färgen.


Hur mycket kan man sakna? Hur mycket som helst.


And now I see your face drop


Torsdag redan. Galenskap!

Efter jobbet blir det hem och städa för att sedan göra kaos med gymmet tillsammans med Johanna.

Imorgon ska jag och Lena träffa finaste Marie som har varit iväg på semester alldeles för länge. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt men det blir säkert bra.

KRAMKALAS!


En lilllördag.....

.... men utan utgång såklart! Bedriver ingen sådan verksamhet längre på vardagarna. Tant Mathilda. Mm.

Men alltså AJ! Idag känner jag av armarna efter träningen igår. Och värre ska det bli ikväll minsann.

Längtar till helgen och hemmamys till Så mycket bättre med frugan på lördag.

Tänk så tokigt om någon av oss skulle gå och bli med pojkvän nu. Då är det faktiskt delad vårdnad som gäller!


Lite så känslig.

Det är något fel på mig. Jag är varken preggo eller har den där himla trevliga PMS veckan. Ändå bölar jag som ett barn till precis allt. Måste skärpa mig omedelbums innan folk börjar ta mig för en trettonårig emoflicka!


Ih!

Provade hur som helst precis en fantastisk klänning som käraste mamma köpte till mig i Västerås. Blev (ingen chock här!) genast på lite bättre humör. Frågan är bara när den ska komma till användning. Får peppa folk till att gifta sig lite mer. Alla var ju så jävla bra på det förra året. Kom igen nu kompisar! Ni får ställa upp lite på mig nu. Behöver valsa runt i en sidendröm tillsammans med en mörk, lång skönhet. Kapish?


Och slutligen så trillade polletten ner.

Nu vet jag varför jag känner för honom så som jag önskar att jag inte gjorde.

Skjut mig. Bara lite.


Saknar

Nu är jag hemma igen. Glad? Mjä alltså. Jag grät i två timmar innan jag satte mig på tåget tillbaka till Malmö igen.
Min högsta önskan är verkligen att familjen flyttar ner.

Men nu är jag här iaf och jag har ju faktiskt saknat kollegorna och vännerna i Malmö också när jag var iväg.

Lite bilder från hemma.




















RSS 2.0