Pirr

Oh oh oh! Pirr i magen. Och snart åker vi! Kan inte bli så mycket bättre. En Lena, En Elma och en Mathilda i Göteborg. Sedan vidare till stugan en vecka. GE MIG NU!


Semester

Hur gör man? Det är ju flera dagar tills jag och Lena åker. AAA panik!


Leker lite poet ikväll, i Karros ära. Haha.Last summer.


Rastlös

Ge mig en film och/eller trevligt sällskap. Jag börjar prata med mig själv snart. AH! Tråkiga söndag.Sommarfest


Köpenhamn

Vi drar över bron ikväll för att fira att världens bästa Marie har blivit världens bästa läkare. WOHO! Ser verkligen fram emot det. Lena är på systemet och letar gottis och jag ska kasta mig i duschen nu.

Om jag överlever kvällen så hörs vi imorgon.


SEGER!

HEJA MIG för jag vann bästa utklädnad på sommarfesten igår. Plötsligt känns den där resan på en och en halv timme med paraplyet uppfält på bussen helt okej. Och vilken trevlig kväll vi hade! Jag har verkligen världens finaste, goaste, roligaste, mest fulla och bästa kollegor ♥ KÄRLEK!
Jag tror att det var paraflaxet som avgjorde.


Pepp!

Imorgon har vi sommarfest på jobbet med temat "en midsommarnattsdröm".

Vi får se om mitt hemmabygge håller. Beror lite på morgondagens väder (nervöst).
Ser väldans mycket fram emot att se om Lenas enhörningssvans sitter kvar också. Den har liksom inte velat samarbeta vid tidigare försök. Men hon har en plan min fru, det har hon!

Jag ska klippa och klistra det sista ikväll, och hålla tummarna för att jag inte träffar någon jag känner om det blir utgång på lilla efter festen. 

Nej, så illa är det faktiskt inte. Jag lämnar nog rekvisitan på kontoret om vi ska ska svänga våra lurviga.


Seriöst.

Jag måste inse att jag inte har semester riktigt än. FOKUS MATHILDA!


Saknar min bästis hemma i Västerås!
Söndag

Oh lord vad jag har varit bakis idag. Orkar verkligen inte göra ett smack men det är ju iofs en väldans bra dag att känna så.


Jag och Lena var på KB igår (Ja dra på trissor!). När det stängde gick vi och la oss i den stora gungan på mölleskolan (heter den så Lena?) för att vila lite (eller varför gjorde vi det egentligen, frugan?). Det kom förbi två sjuttonåringar som ville bjuda oss på hasch, kärlek och arabisk musik. Men, det blev ingenting med det. Ingenting alls!


Nu ska jag sova. Sådeså!


Sol glass och studenter!

Har precis kommit in från stortorget 31 där det bjöds på glass av våra kära (inte lika kära när vi fryser på vintern) hyresvärdar på kontoret, Vasakronan. Nom nom, det var inte äckligt någonstans!

På lunchen utförde jag dagens goda gärning när jag knöt en förfriskad manlig students skor. Jag, Lena och Miso tjoade ikapp och "highfivade" med de fina blivande arbetslösa, för man blir ju så pepp när dem är så glada!

Gårdagen spenderades tillsammans Christoffer på lilla torg. Trevligt värre! Slank ner ett och annat glas vin och det var precis vad jag var sugen på. Bra skit.

Kvällen idag blir hur lugnt som helst. Ska glida runt i min tjusiga pyjamas hela helgen tänkte jag.

Mmm!
Blåsig bild från taxiresa igår.


Bara för att.

Funderar faktiskt på att utbilda mig till fransförlängare. Mest för skojs skull. Utbildningen kostar inte så mycket och jag älskar ju att pilla med sådant här. På bilden har jag förlängt Claudias fransar i Nice förra våren.

Tja. Det var egentligen allt. Satt och funderade. Det får nog bli så!


Fett missnöjd

Tänkte att jag skulle göra ett litet ärende på lunchen, men det gick åt helvete. Fett missnöjd med situationen.And I wonder if I ever cross your mind?


It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call, but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now


GodnattMathilda saknar sin lillasyster, och de fyra andra fina syskonen ♥
Hon skulle gå ut....

... men sen sket hon i det!

Varför?Hon orkade inte styra upp det här.Och såhär sur/ängslig/menlös kan man inte se ut om man ska ut och "valsa".Fett opepp!Det hjälpte inte ens med choklad i nyllet. Och då är det fan illa.


RSS 2.0