E.S!

Har varit fullt och helt ärlig ikväll. Just nu gillar jag det!

Hjärnspöken

Skrev ett långt (dra på trissor!) och personligt blogginlägg ikväll men precis när jag skulle trycka på spara så dog datorn. Då var det nog inte menat att det skulle bli publicerat ändå. Nu ska jag inta skedställning med kuddarna och försöka mig på lite sömn,

Jag hjärta mina njurar.

Har haft ett par halvdåliga dagar igen men det börjar bli bättre nu så imorgon tänkte jag pallra mig till jobbet och se om jag kan få någonting gjort på den här trötta medicinen. Annars får jag väl lägga mig i fosterställning under skrivbordet och be Lena klappa lite på mig mellan samtalen. Yeye. Är på väldigt bra humör idag ändå. Fick ett glatt besked från min kära far imorse och det kan jag leva på länge. Puha! Imorgon kväll blir det bio med en bekymrad tokskäggig man och KANSKE, eventuellt (förhoppningsvis!) ett litet glas rött.

Heja oss

Jag och Lena var uppe med tuppen imorse för att gå till gymmet och toksvettas. Skönt? Ja. Jobbigt? Hah! Kommer få lida för detta imorgon. Måste bli bättre på att släpa mig dit igen. Natten var för övrigt hemsk.Har börjat drömma samma mardröm som jag hade förra året i flera månader igen. Kommer vara ett vrak i eftermiddag men förhoppningsvis sova bättre ikväll. Nu jobb.

Början på en lång historia

Slut dina ögon, släck alla ljus Du är fredlös när du älskar Låt mej knäppa upp din blus Mellan dina lår förstår jag att Det här är bara början på en lång historia / Peter Lemarc

Fin dag. Fin kväll.

Fick ett väldigt oväntat blombud som jag trodde kom från någon helt annan än den personen som skickade det. Men jag blev hur som helst väldigt glad, så tusen tack R! Tjejer och blommor ni vet. Och Mathildor och flädersaft....

Ett bloggevent senare! Och lite alla hjärtans..

Herregud, hur kul hade vi då? Emma är så jäkla bra. Bilder kommer så fort jag har fått rätt på den här skitbloggen som vägrar acceptera mer än en bild per inlägg. Någon som vet varför? Imorgon är det alla hjärtans dag och då hoppas jag att ni är extra fina mot varandra. Det råkar vara (kanske lite löjligt men hey, jag är en sucker för romantik) en av mina favoritdagar på året. Önskar att jag hade haft tid att springa till panduro efter jobbet och köpa tokmycket fjantiga fjädrar och glitter, att pyssla egna kort av och ge till alla mina fina.

Nu drar vi och dricker vin!

Jag, Lena och finaste Marie. Hoppas att den här tjusiga damen i rött hår brevid mig på bilden följer med också. Torsdagsmys!

Let me lick you up and down

Den där Lena! Ni ser hur hon hon nogsamt planerar slicken för att sekunden senare "Dive in". Lite rakt på kan man tycka att slicka på främmande män, men man får faktiskt skylla sig själv om man går runt med en sån vadvinuskakalladetdär-tröja. Låt oss hoppas att herr Ranelid klär på sig ordentligt innan eventet. Frugan sitter ju ändå väldigt nära i panelen. Spännande!

Jag behöver hjälp!

Någon som har tips på en bra sida att blogga från? Är crazytrött på blogg.se nu. Ingenting fungerar! Ville bjuda er på en bildbomb men inte ens det fungerar så ni får EN. Älskade bror och Voffie!

RSS 2.0