Tisdag som fan.

Har varit ute och firat världens bästa doktor Marie som har fått nytt jobb. Heja henne! Tog en sväng på lilla torg för att dricka rosé men tji fick vi för det var slut. Drack istället lite päroncider, snackade skit och avslutade kvällen i lagom tid. Nu sitter jag hemma i soffan och sniffar Voluspa, dricker te och tänker att jag ska sluta lyssna på bölmusik. Men inte ikväll för jag är lite på sånt humör. Och då ska man väl låta det komma ut, right? Sen blir det duschen och pyjamas. Försöka hinna planera mina semesterdagar också. Bara tre arbetsdagar kvar, mm!

Förändring

Febern har lagt sig och jag har precis haft ett långt snack med mig själv. Kanske det bästa på länge. Nu ska bara behålla den här känslan till på måndag och göra någonting vettigt av den.

Godmorgon

Frugan är jävligt betuttad och det är fint att se! Mys!

Lite pepp ändå.

Bra jävla onsdag! Massa ny energi och imorgon tänker jag inte acceptera någonting annat än strålande sol på himmelen. Har åkt på en elak rethosta men den ska minsann vara väck efter natten. Nu te och sedan försöka sova. Heja våren!

Kärlek

Nu drar jag hem Johanna och väntar in Patrik. Sen ska vi ut och röra på oss!

Fjorton timmar

Vi har aldrig haft så mycket att göra på jobbet tidigare, det är knappt man hinner andas. Fördelen är att det känns som att dagarna går fortare, och att man faktiskt inte har tid att tänka på allt annat som händer runt omkring just ju. Chefen var finast i världen och bjöd på mat innan vi körde ett lagom segt kvällspass på admin. Hon beviljade dessutom min semester i april. 11 dagar att göra lite vad jag vill med! Hur PEPP? Nu kan jag börja planera på riktigt. Och fina vänner, glöm inte uteserveringspremiären på lilla efter jobbet på torsdag. Jag behöver ett par glas vin, typ mer än någonsin. Är ni med? Nu ska jag puffa upp kuddarna så att jag får skeda lite på låtsas. Bättre än ingenting. Godnatt!

Emotional hardcore

Ikväll har jag sparkat tokhårt på saker och klättrat på förbjudna platser, för att det behövdes helt enkelt! Speciellt sparkarna som räddade Emilia från en psykbryts-kusin utan dess like. Men hon vet, har varit med förr. Nu menar jag inte att detta är någon form av normaltillstånd för mig. Inte alls. Jag blir väldigt sällan arg och ledsen men nu har jag gått och samlat för länge. Det behövde komma ut. Skuld, oro, sorg. Känslan av att vara otillräcklig. Den här dagen var kanske bra för mig ändå. Även om jag är ÅH SÅ GLAD för att den snart nått sitt slut.

Oro

Noll koncentration. Sneglar mot mobilen var femte minut och hoppas att någon ska höra av sig och berätta att det är okej. Väntan suger. Och (yes, här kommer mer gnäll!) jag har sovit så frukansvärt dåligt inatt. Legat och spänt mig så jag har ont i hela kroppen idag. Fan!

Tisdag

Kvällen med Johanna var riktigt göttig. Vi käkade fantastiskt god kycklingsallad och gick en lång PW på Ribban. Nu är jag hemma och myser med fru Myhre. Hon är stressad som fan över morgondagen och beter sig riktigt jävla märkligt. Som en nyförälskad fjortonåring! Men jag hejar på henne och tuppis. Matchande piercings och allt. Det är meant to be!

Vara lite människa.

Igår var jag sugen på att kasta en möbel (läs: alla!) från ballkongen, slita av mig håret och kaskadkräkas på allt runtomkring. Låter inte jätte pepp men jag antar att det är bättre än att inte känna alls. Och såhär ca trehundraåttiosju krokodiltårar senare så känns det ju faktiskt mycket bättre. Ibland, inte ofta, men IBLAND får man tycka lite, yttepytte synd om sig själv.

Vår!

PW och terapi-timme med frugan på lunchen. Det vackra vädret gör det svårt att vara ledsen! Efter jobbet väntar träning och planering av resa till Västerås och Stockholm. Lite senare ikväll ska jag röra ihop en god middag till en fin vän. Om jag inte är på tok trött och beställer hem någonting istället. Sugen på thai eller tacogratäng LCHF-style! Nom nom!

Fest hos Flo-Jo!

Världens bästa chef Florens ställer till med kalas imorgon och då är det inte läge för några tighta fodral. Hon är hemma nu i två dagar för att förbereda maten. Den kvinnan i köket alltså, det är craziness! Så Beyonce klänningen får stanna hemma till förmån för en lite fladdrigare omlotthistoria. Förhoppningsvis orkar vi gå ut och skaka våra rumpor efter krängandet! Jag är riktigt pepp!

RSS 2.0